MENIU

Ioan Rus a dezvăluit SUMA INCREDIBILĂ. Cât a costat MASTERPLAN-ul

Minisitrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, duminică, în emisiunea ”Dosar de Finanțare”, difuzată de b1 tv că în Masterplan primează interesul național, documentul fiind finanțat de fonduri europene, costul fiind de două milioane de euro. 

În masterplan primează interesul național. De la bugetul național ar trebui finanțat învățământul pentru a avea un popor inteligent, pe urmă sănătatea pentru a avea un popor inteligent și sănătos și pe urmă infractructura”, a afirmat Rus.

”România are interesele cele mai mari către Europa. Atunci în zona de vest se produce o dezvoltare mai rapidă. Acolo intervine interesul național și nevoia de a crea posibilitatea de dezvoltare”, a precizat ministrul.

Potrivit lui Rus, Masterplanul pentru Transporturi a fost finanțat din bani europeni, el costând aproape două milioane de euro.

”E plătit din bani europeni. A fost structurat, materializat în acest document strategic, se lucrează încă la partea de impact de mediu, de una din cele mai mari firme din lume, specializată în astfel de documente. A costat în jur de 2 milioane euro”, a spus el.

 

 Mai multe pe b1tv.ro