MENIU

Informații bombă despre doi miniștri din Guvernul Dăncilă

Demisii în lanț din Guvernul Dancila

Noi informații bombă în cazul celor doi miniștri ai cabinetului Dăncilă care au făcut o vizită de 10 ore la Havana. Potrivit surselor Realitatea TV, Eugen Teodorovici și Sorina Pintea ar fi petrecut 10 ore în Cuba.

Potrivit Realitatea TV,  la întâlnirile pe care le-au avut acolo au participat o femeie care nu reprezenta guvernul României și Dragoș Andrei, un român care lucrează mult în Statele Unite pe diferite proiect de business.

Sursele citate mai  spun că Teodorovici a avut întâlnire cu guvernatorul băncii naționale a Cubei și cu ministrul lor de Finanțe pentru a discuta reconversia a două miliarde de ruble vechi din datoria Cubei către România, în condițiile în care aceste ruble nu mai sunt convertibile, iar Teodorovici nu putea să facă așa ceva pentru că este ILEGAL.

Sorina Pintea a discutat un program experimental medical de asistență pe cancer de 150 de mii de dolari pe care cubanezii l-au încercat cu multe state europene și nu a ieșit cu nimeni. Motivul? Americanii nu sunt de acord cu acest program pe care ei vor să îl exporte.

Călătoria celor doi miniștri la Havana s-a făcut fără știrea ambasodoarei României la Havana, fiind consideraat un proiect de tip privat dar executat de către oameni din administrație.

Realitatea TV a solicitat un punct de vedere celor doi miniștri.