MENIU

Informația care cutremură scena politică! Ponta, consiliat de un celebru general din servicii

Informația care cutremură scena politică! Ponta ar fi consiliat de un celebru general din servicii, informează Capital.ro

Fost procuror, secretar de stat, ministru, prim-ministru, candidat la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a intrat în PSD în 2002 și la doar 40 de ani reușise deja să bifeze aproape toate funcțiile supreme în stat. Într-un interviu acordat postului Realitatea Tv, în anul 2014, Traian Băsescu, l-a acuzat că ar fi fost ofițer acoperit al SIE și de aceea ascensiunea lui ar fi fost atât de lină. ”Victor Ponta trebuie să recunoască faptul că în perioada 1997-2001 a fost ofițer acoperit al SIE. Ceea ce explică și propulsarea lui direct în Parchetul General”, declara fostul președinte al României.

Informația furnizată de Traian Băsescu atunci devine extrem de interesantă din nou, în această perioadă. Conform mai multor surse Capital, alături de Victor Ponta ar fi venit recent nimeni altul decât celebrul general cu patru stele, Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE. Acesta l-ar ajuta să construiască o strategie de campanie prin care să câștige de partea Pro România cât mai mult electorat de stânga și să devină o alternativă curată la PSD. Predoiu nu ar fi singurul fost ofițer important din serviciile de informații care l-ar susține pe Victor Ponta în această perioadă.

Mai multe articole despre:
Ponta servicii general consiliat