MENIU

"IMPERIUL PSD" contraatacă. Liviu Dragnea, în război cu DNA: "Se pare că vor să-mi ia și copilul"

"IMPERIUL PSD" contraatacă. Dragnea, mutare strategică în războiul cu DNA

Războiul dintre Liviu Dragnea şi DNA se înteţeşte. După ce Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au fost luate în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în legătură cu dosarul Belina, lacul ajuns în proprietatea TEL DRUM. Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că după acțiunile DNA, PSD va aștepta avizul de la CSM și apoi va fi trecut în Parlament pachetul de legi pe justiție. 

Liviu Dragnea susține că în aceste două zile a primit mai multe informații conform cărora procurorii DNA se pregătesc "să-i ia și copilul”, dar și că el personal va fi chemat la DNA.

"Se pare că nu numai la mine vor să ajungă. Am primit tot felul de mesaje weekend-ul acesta. Se pare că vor să-mi ia și copilul, nu știu de ce, poate doar pentru că este fiul meu. Este lupta dintre metodele de poliție politică și metode democratice. Faptul că eu și colegii mei am încurajat pe toată lumea să rupă această teroare și oamenii au început să vorbească, procurorii au început să vorbească, ofițerii au început să vorbească", a spus Dragnea, la o televiziune.

Potrivit surselor Realitatea TV, liderul PSD va contraataca, astăzi, cu o apariţie TV, în care va anunţa că Sevil Shhaideh nu poate fi demisă de preşedintele Klaus Iohannis pentru că social-democraţii fac scut în jurul ei.

Potrivit aceloraşi surse, Dragnea vrea să justifice şi chemarea sa iminentă la DNA în dosarul Belina.

Sevil Shhaideh, urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu, în dosarul "Insula Belina"

Postul TV la care ar urma să apară a anunţat, vineri, că liderul PSD va ajunge, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, împreună cu fiul său.

Cum arată insula BELINA, micul paradis la Dunăre, pentru care Shhaideh este urmărită penal de DNA

Vă reamintim că de vineri, ziua în care Sevil Shhaideh a fost audiată la DNA, Liviu Dragnea nu a avut nicio reacție pe acest subiect.

Citeşte şi: Sevil Shaidehh. Toate controversele în care a fost implicată

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea