MENIU

Imagini incredibile! Dragnea, Dăncilă şi Tăriceanu, apărați de parlamentari PSD de furia oamenilor

<p><span>Inquam Photos / Octav Ganea</span></p>
<p><span>Inquam Photos / Octav Ganea</span></p>

Imagini incredibile în Parlament. Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au avut nevoie de protecția parlamentarilor PSD și a agenţilor de pază, ca să nu ajungă protestatarii la ei. Mai mulți jurnaliști spun că au fost bruscați. În tot acest timp, manifestanții strigau: "Demisia".

Jurnaliștii prezenți au fost îmbrânciţi de oamenii din PSD, iar Liviu Dragnea nu a răspuns la nicio întrebare, în drumul parcurs pe holurile Parlamentului. Practic, agenții de pază au format un cordon viu în jurul celor trei demnitari.

Președintele USR Dan Barna a scris că cei patru care l-au flancat pe șeful lor sunt Corneliu Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, toți deputați ai PSD.

„Liviu Dragnea a transformat patru parlamentari ai României în gărzi de corp personale împotriva jurnaliștilor care așteptau răspunsuri de la șeful Camerei Deputaților.

Ziariștii au fost loviți și îmbrânciți de Cristian Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, niște pesediști care au înțeles să-și dovedească loialitatea față de șef prin pumni în loc de răspunsuri.

USR protestează ferm împotriva acestui tratament aplicat ziariștilor care-și făceau onest meseria și-l chestionau pe Dragnea în legătură cu protestul legitim din Parlament al unor cetățeni cinstiți și revoltați de abuzurile PSD. Parlamentul este un spațiu public.”, a scris acesta pe Facebook.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a avut o reacție șoc: "În orice ţară civilizată ar trebui să vină să îi ia cu dubele".

Reporterul Realitatea TV a încercat să obțină o reacție de la Liviu Dragnea, dar a primit în schimb ironii. 

Cristina Caliu catre Dragnea: Va deranjeaza ce se striga aici?
Liviu Dragnea: Ție-ti place?
Cristina Caliu: Nu striga de mine
Liviu Dragnea: Bravo, ti-ai facut datoria, ai intrebat. Gata!

Citește și: Guvernul a reacționat după materialul realitatea.net. Măsură de ultimă oră!

Realitatea.net vă oferă mai jos imaginile!

Mai mulți protestatari "Rezist" au fost prezenți astăzi pe holurile de la Parlament, în timpul discursului rostit de Viorica Dăncilă. Manifestanții au strigat "Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta" și "Justiţie, nu corupţie!”

De asemenea, în faţa Parlamentului, în Parcul Izvor, s-au adunat alți protestatari, iar la boxe a fost pusă celebra melodie din vara lui 1990, "Imnul golanilor".

Întrebată dacă se simtă jignită de faptul că protestarii au făcut-o "analfabetă funcţională", Viorica Dăncilă a spus că o deranjează pentru că au stricat un moment foarte important privind rolul pe care România îl va deţine în Uniunea Europeană începând de anul viitor.