MENIU

ILIESCU nu a participat la concertul de la Ateneu organizat pentru sărbătorirea sa

ILIESCU NU A PARTICIPAT la concertul de la Ateneu organizat pentru sărbătorirea sa

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu a participat, duminică seară, la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia.

Iliescu, împlineşte, luni, 84 de ani, iar membrii Clubului de la Bucureşti, organizaţie prezidată de către fostul şef de stat, au decis să organizeze, cu o zi în avans, la Ateneu, un concert de muzică clasică în interpretarea Orchesterei Naţionale de Tineret.

Ion Iliescu nu a participat însă la evenimentul care a început la Ateneu la ora 19.00 şi a durat 70 de minute.

La evenimnent au participat membri ai PSD, admiratori ai fostului preşedinte, dar şi fostul şef de stat Emil Constantinescu, acesta declarând presei că îi urează lui Iliescu sănătate şi "La mulţi ani!".

De asemenea, a fost prezent şi Nicolae Văcăroiu, care a precizat că ştia că Iliescu urma să participe la concertul susţinut de Orchestera Naţională de Tineret.

Apropiaţi ai fostului preşedinte Ion Iliescu au precizat că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, cu familia.

Şi în 2012 a fost organizat un concert la Atenu cu ocazia zilei de naştere a lui Ion Iliescu. El a fost felicitat, la finalul concertului dat în onoarea sa, de către invitaţii săi, aceştia ciocnind o cupă cu şampanie cu fostul şef al statului la împlinirea de către acesta a vârstei de 82 de ani.

În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.

Mai multe articole despre:
PSD Sărbătoare Ion Iliescu ateneu zi de naştere