MENIU

Ilie Bolojan, după acuzaţiile Luciei Varga, la adresa lui: Nu se regăseşte pe listele pentru Bihor

Ilie Bolojan, secretarul general al PNL, a declarat la Realitatea Tv, că Lucia Varga nu se mai regăseşte pe listelele pentru parlamentare ale PNL Bihor, acesta fiind motivul pentru care de fapt, în opinia sa Varga a ales să demisioneze din funcţia de preşedinte a Organizaţiei de femei, ea acuzând astfel, ”dictatura” lui Ilie Bolojan.

"Doamna Varga nu s-a referit la calitatea mea de secretar general, ci la cea de preşedinte a organizaţiei Bihor. În această perioadă, aşa cum se întâmplă la toate partidele care vor să candideze, se definitivează listele pentru parlamentare. În fiecare organizaţie judeţeană, au loc discuţii în aşa fel încât până la sfârşitul săptămânii viitoare să trimitem listele. Iar BPN a fixat data de 20 pentru a finaliza aceste liste, în judeţul Bihor a fost o prima etapă a selecţiei de candidaţi, etapă în care din păcate, colega noastra nu s-a regăsit. Vă pot însă preciza că această procedură de întocmire a listelor urmează cu etapa a doau care e şi cu sondaj de opinie şi săptămâna viitoare organizaţia Bihor şi celelalte organizaţii vor finaliza listele", a spus Ilie Bolojan, al Prime Time News.

Totodată, după şedinţa BPN de astăzi, Bolojan a afirmat că Lucia Varga nu se află pe primele cinci locuri eligibile pe lista pe care filiala Bihor o va transmite la centru, însă, mai există o a doua etapă de selecţie pentru a stabili candidatul care va ocupa locul 6 pe listă.

"Este vorba despre cele şase locuri eligibile, două la Senat şi patru la Camera Deputaţilor. Astăzi au fost discuţii legate de faptul că în această primă evaluare, când au fost propuse cinci persoane, doamna Lucia Varga nu s-a regăsit pe aceste locuri. Urmează o a doua etapă pentru următorul loc care va avea loc săptămâna aceasta şi săptămâna viitoare se va încheia procedura. Ca urmare a acestui fapt doamna Varga şi-a anunţat demisia din funcţia de copreşedinte al organizaţiei de femei", a precizat Bolojan.