MENIU

Își pregătește Ponta fuga în Rusia? – "Jocuri de Putere", ora 21.00

Vrea Victor Viorel Ponta să ceară protecţia lui Vladimir Vladimirovici Putin pentru a scăpa de acuzaţiile DNA? Vrea să fugă în Rusia? 

A devenit România impredictibilă? De ce nu s-a consultat cu Preşedinţia? Ce spun partenerii strategici despre escapada de vineri seara a Premierului Romaniei? Ce schimb de informatii a facut Vctor Ponta cu presedintele Lukasenko al Belarusului? Ce idei a primit de la Aliev al Azerbadjanului? Cum a calatorit si ce au discutat Victor Ponta cu Recep Erdogan al Turciei in avionul acestuia? Este vizita premierului la Baku o problema ce ar trebui analizata in urmatorul CSAT? Poate schimba Victor Ponta axele strategice ale politicii externe ale Romaniei de unul singur? Ce joc face Ponta?

Cum continuă ofensiva Rusiei în Republica Moldova? Răspunsurile de la 3 experţi în politică externă: Cristian Diaconescu, Iulian Chifu şi Iulian Fota.

Iar de la ora 22.15 vei răsfoi ÎN PREMIERĂ contractul dintre Loteria Română şi Novomatic, actele adiţionale ale memorandumului „Ponta – Rompetrol” şi notele de control de la Lukoil pentru a vedea, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, singura concluzie de bun-simţ: România a fost jefuită conştient! Suntem în prezenţa unor acte de trădare naţională!

Nu rataţi „Jocuri de Putere”, probabil singura ermisiune liberă din România. De la 21.00 la 24.00, la realitatea Tv!