MENIU

Hoandră, după ce Ponta s-a văzut cu Orban: "Această întâlnire, sinucigaşă pentru Ponta"

Hoandră, după ce Ponta s-a văzut cu Orban: "Această întâlnire, sinucigaşă pentru Ponta"

Jurnalistul Realitatea TV Octavian Hoandră a comentat, într-o intervenţie telefonică, întâlnirea dintre fostul premier Victor Ponta şi Viktor Orban, în contextul remarcilor extrem de dure la adresa României făcute de prim-ministrul mahiar.

Octavian Hoandră a comentat ştirea despre întâlnirea lui Victor Ponta cu Viktor Orban, explicând implicaţiile acestui gest, implicaţii care fac politica externă a României mai dificilă.

"Vroiam să îmi exprim dezamăgirea: Ponta face un joc politic periculos, într-un context internaţional infernal, e un gest sinucigaş. Dacă e adevărată ştirea, e o greutate imensă de picioarele politicii noastre externe, ne va fi greu să explicăm în faţa partenerilor noştri internaţionali acest gest.

Ponta a făcut rău politicii româneşti şi PSD-ului, iată că apropiaţii săi nu au loc în niciun guvern...e, cum l-a botezat ieri Cozmin Guşă, un copil mare care se joacă cu o lopăţică în nisipul politicii româneşti. Va fi izolat şi va continua cu gafele, pentru că nu îi rămâne altceva de făcut decât să atragă astfel atenţia publicului.

Îi înţeleg şi dezamăgirea lui Iohannis pentru că nu a putut avea un partener demn de proiectul de ţară pe care domnia sa îl gândeşte. (...)

Vreau să atrag atenţia asupra pericolului care vine din partea lui Traian Băsescu, care se autopropune ca viitor lider al dreptei româneşti. E un pericol profund...cred că oamenii care decid viitorul României ar trebui ca în aceste momente tensionate să nu uite istoria recentă a României", şi-a încheiat jurnalistul intervenţia telefonică la Realitatea TV.