MENIU

,,Hamsterul lui Dragnea'', la atac

<p>Daniel Zamfir</p>

Scandal înaintea audierilor din Comisia Economică. Daniel Zamfir, preşedintele acestei comisii, i-a chemat la raport pe senatorul PNL Florin Cîţu şi pe șeful Supravegherii din BNR, Nicolae Cinteză. Zamfir a răbufnit pe facebook după ce a aflat că cei doi nu vor să onoreze invitația. Florin Cîțu i-a răspuns rapid și l-a numit "hamsterul lui Dragnea". 

 „Eu nu știu ce calcul își fac, dar îi avertizez pe amândoi că legea îi obligă să se prezinte în fața Comisiei parlamentare și că, așa cum am procedat în cazul audierii lui Mugur Isărescu, vom merge până la capăt, ” a scris pe Facebook preşedintele Comisiei Economice din cadrul Senatului, Daniel Zamfir,  după ce a aflat că nici reprezentantul BNR Nicolae Cinteză, nici liberatul Florin Cîţu nu vor veni la audieri.

Răspunsul a venit imediat, tot prin internediul reţelei sociale. Florin Cîțu susține că audierea este de fapt o „răzbunare” a liderilor PSD-ALDE, după ce a arătat că la Comisia Economică este tolerată o anchetă fără avizul Biroului Permanent.


"Dragnea şi Tăriceanu au găsit momentul şi se răzbună pe mine. Se folosesc de hamsterul lui Dragnea şi îi cer să mă ancheteze după modelul comunist sugerat de Moscova, în cadrul unei anchete făcută de un habarnist şef la Comisia Economică din Senat. Ăsta da tupeu de comunişti.(...)I-am cerut inginerului-procuror să-mi trimită oficial calitatea în care sunt anchetat. Doar comuniştii anchetau întâi şi pe urmă spuneau pentru ce.(...)Nu mă sperie. Voi continua să vă prezint toate nenorocirile pe care le fac aceşti dictatori'',a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Disputele dintre cei doi au început în urmă cu mai bine de 2 luni, pe fondul dorinţei coaliţiei de guvernare de a găsi un nou mod de calcul al indicelui ROBOR. 

Mai multe articole despre:
Dragnea