MENIU

Guvernul prezintă scrisoarea către PNL. Ponta, pe Twitter: Răspunsul lui Gorghiu - insulte, scandal

Guvernul prezintă scrisoarea către PNL. Ponta, pe Twitter: Răspunsul lui Gorghiu - insulte, scandal

Guvernul a transmis textul scrisorii adresate de liderul PSD, premierul Victor Ponta, către co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, prin care îi invită la dialog pe cele cinci teme anunţate, Ponta postând, în acelaşi timp, pe Twitter, un mesaj în care comentează răspunsul primit de la Gorghiu.

"Am propus dialog cu Opoziţia pe 5 teme politice esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat", scrie Ponta.

Cu puţin timp înainte, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că premierul Victor Ponta, prin solicitarea adresată Opoziţiei de a discuta pe cinci teme de interes, a ”greşit adresantul”, ea susţinând că prim-ministrul îşi arogă prerogative care nu-i aparţin, dar şi că este ”surd” când este vorba de aplicarea legii.

Gorghiu spune, în privinţa invitaţiei premierului Victor Ponta de a discuta cu Opoziţia pe cinci teme, precum legislaţia financiară, revizuirea Constituţiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport şi legile siguranţei, că acesta ”a greşit încă o dată adresantul”.

Mai multe articole despre:
PNL Victor Ponta Alina Gorghiu dialog PNL