MENIU

Gușă: Vor merge pe OUG. Iohannis va fi suspendat. Dragnea, președinte interimar

Iohannis va fi suspendat, iar Dragnea va prelua funcţia de preşedinte interimar, este concluzia la care a ajuns Cozmin Guşă în urma scandalului creat în jurul noii Ordonanţe de Urgenţă. Consultantul politic a analizat, totodată, şi posibilul plan al ministrului Justiţiei de a scăpa basma-curată.

”Toader 'o să-și pună piciorul în ghips' și-o să lase executanta de la Olt, secretara de stat, moț, să avizeze această OUG. Totul e posibil. Fiecare încearcă să scape. Problema este că indiferent dacă va fi o anchetă asupra impunerii acestei OUG, și cei care și-au pus piciorul în ghips, și cei care au semnat-o, dacă vor fi dovediți că au interese în salvarea de dosare ale unor lideri politici - nu cred că e greu să se facă legătura între fel de fel de lideri, de la Dragnea în sus -, acele cercetări o să-i arate ca fiind vinovați și o să aibă încadrări”, a declarat Cozmin Gușă.

Cozmin Guşă a vorbit şi despre celebrul dosar de la DIICOT.

”Aceste acte sunt sub lupa penalului, la fel cum sunt și cele de la DIICOT, celebrul dosar care miroase a acte de trădare. Tăriceanu și restul, când doresc să facă toată treaba în Parlament, vor asta ca să nu fie vreo posibilitate de acțiune penală. Îi încurcă faptul că acel calendar parlamentar lasă pe dinafară pe câțiva dintre șmecherii care, în baza OUG, speră să scape nepedepsiți, fără să plătească banii pe care i-au devalizat", a mai precizat consulantul politic.

Vor începe ”demonizare”a lui Iohannis, cu ”telenovela” împotriva lui în baza căreia vor cere suspendarea, atrage atenția Gușă. Punctul terminus va fi suspendarea președintelui și încercarea lui Dragnea să ne reprezinte din ianuarie 2019 la Consiliul UE, să preia președinția rotativă.

Gușă: Cazul lui Oreste, un spectacol mediatic. Denigrare publică a unui personaj incomod pentru unii

Mai multe articole despre:
DIICOT Cozmin Guşă