MENIU

Guşă: Guvernare NU A EXISTAT. Este un EŞEC al liderilor care nu au dorit să guverneze

Guşă: Guvernare NU A EXISTAT. Este un EŞEC al liderilor care nu au dorit să guverneze

"Guvernarea nu a existat. Este un eşec al liderilor. Liderii nu au dorit să guverneze", a susţinut analistul politic Cozmin Guşă, în cadrul emisiunii JOCURI DE PUTERE.

"Dacă România abordează anul 2014, atât de important şi crucial, cu genul acesta de discursuri, în care doi oameni care şi-ar sparge capul cu ciocanul, Ponta şi Antonescu, se întâlnesc astăzi şi se pupă pe gură şi toţi subalternii lor vin şi spun "am pupat cu toţii piaţa independenţei", e clar că România se blochează. Proiectul de guvernare pentru 2014 "Jos Băsescu" este un simulacru. Şi este un simulacru nesimţit. Să fim clari! Guvernare nu a existat. Este un eşec al liderilor. Liderii nu au dorit să guverneze. Fiecare, în 2013, de la cap la coadă, a încercat să cumpere timp. La fel cum Ponta încearcă astăzi să cumpere timp în meciul cu Crin Antonescu şi doreşte să îl mai aburească o perioadă pe Crin Antonescu", a spus Guşă.

"În acest meci foarte dur dintre cei doi oameni care se detestă reciproc în mod evident, cu un Ponta venit după ce a dispărut în ceaţă câteva zile şi nu avea argumente, mi-a arătat mie că Ponta încearcă să cumpere timp, în mod înţelept, în meciul lui cu Antonescu, care la rândul lui încearcă să cumpere timp, pentru că, neputând să îşi stăpânească partidul decât în condiţii de guvernare, de putere, cu nişte liberali lacomi care la rândul lor doresc şi ei o ciozvârtă cât mai mare din guvernare, asta face", a mai spus Cozmin Guşă.

Guşă a mai declarat că nu există opoziţie în acest moment în România: "Nu există altă opoziţie în afară de Traian Băsescu. Punct. Reverberările la Traian Băsescu pe care le simţim sunt lucruri care nu promovează alţi oameni în politică, alţi oameni care să conteze într-o luptă electorală solidă, ci e un cor".

Mai multe articole despre:
guvern guvernare Victor Ponta Cozmin Guşă USL