MENIU

Gușă: De ce-ar juca Ciolacu pe mâna lui Coldea?! Marcele, ocolește filiera Vizer, omul e un mic contorsionist care cerșește la ușa lui Putin!

Cozmin Gușă

Dac-aș fi știut că un simplu anunț despre posibilitatea candidaturii mele la PMB generează atâta emoție și frică la nivelul PSD și PNL, atunci aș fi acceptat mai demult să-mi fie vehiculat numele, deoarece orice încurcătură la nivelul acestei mașinării guvernamentale ce batjocorește România e binevenită și salutară. Un editorial semnat Cozmin Gușă.

Cum am sesizat acest lucru și de ce bănuiesc că Ciolacu apelează la Coldea, pe filiera austriacului Marius Vizer, fost prieten al meu și fost român?

Marți seara George Simion a anunțat în emisiunea Ancăi Alexandrescu că mi-a propus să candidez, ca independent susținut de către AUR, la primăria capitalei. 

E o știre oricum, posibila apariție a lui Cozmin Gușă într-o competiție cu unii ca Nicușor Dan, Piedone, Cîrstoiu, un Gușă susținut ce către AUR, partidul momentului și singurul aflat în ascensiune, ar fi trebuit să atragă atenția presei, dacă scopul ar fi legat de trafic și audiență. De marți și până ieri însă, presa controlată de către Ciolacu și/sau Coldea nici măcar n-a menționat evenimentul, darmite să dezbată noul context al luptei de la București. 

Puteau să zică măcar c-aș fi un nimeni, sau ceva foarte nociv, sau să mă așeze pe ultimul loc ca șanse, ori ei au preferat să ignore treaba, deși s-a dezbătut din sculare în culcare doar subiectul competiției de la București. Citește continuarea pe solidnews.ro

Mai multe articole despre:
cozmin gusa marcel ciolacu gusa aur