MENIU

Grindeanu, încolţit de PNL la audieri: "Să nu vă încuiaţi în sediul ANCOM, cum aţi făcut la Guvern"

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost îndelung ironizat şi chiar tras la răspundere de către liberali, în şedinţa în care a fost audiat pentrua prelua şefia ANCOM. Astfel, Daniel Zamfir, senator PNL, i-a dat un sfat: " Să nu vă încuiaţi în sediul ANCOM, cum aţi făcut la Guvern".

Contrele dintre Sorin Grindeanu şi parlamentarii liberali au durat pe tot parcursul audierilor.

Senatorul PNL Florin Cîţu i-a amintit fostului premier că, după demiterea din funcţia de şef al Guvernului şi după excluderea din PSD, a declarat că va rămâne pesedist pe viaţă.

”Am spus că principala mea dorinţă e să rămân în PSD, dar eu în acest moment sunt exclus. Dacă cumva voi deveni preşedintele ANCOM, contestaţia mea la excludere (din PSD - n. red.) nu mai are rost. Eu în acest moment sunt apolitic”, a replicat Grindeanu.

”Aţi spus public că v-a lipsit pupincurismul pentru a rămâne în funcţie. E o întrebare retorică, pentru că azi sunteţi aici pus tot de PSD”, a mai spus Florin Cîţu.

”L-aş completa pe domnul Cîţu: acea declaraţie cu pupincurismul a venit după ce vi s-a propus, înţeleg o funcţie, aceea de preşedinte al ASF. Aţi refuzat-o pe aia de la ASF”, a spus şi senatorul PNL Daniel Zamfir.

”Am refuzat-o pentru că nu sunt finanţist. Eu am terminat informatica, am fost şi ministrul Comunicaţiilor şi ăsta este domeniul în care mi-am făcut şcoala”, a replicat Grindeanu.

”Am înţeles, deci dacă vi s-ar fi propus ASF în loc de ANCOM, nu mai funcţiona cu pupincurismul”, a continuat Zamfir. ”Îmi cereţi să fiu apolitic, dar mă duceţi spre a face dclaraţii politice”, a răspuns Sorin Grindeanu.