MENIU

Gorghiu: E lăudabil că Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea

Gorghiu: E lăudabil că Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea

Președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, spune că ironiile premierului Victor Ponta îi amintesc de fostul prim-ministru Adrian Năstase.

''Ironiile domnului Victor Ponta îmi aduc aminte de fostul său aliat, Adrian Năstase, iar ușurința cu care uită că Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani îmi aduce aminte de modul de a face politică al foștilor și actualilor săi aliați politici Elena Udrea și Traian Băsescu. E totuși lăudabil că domnul Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea la ce frecvență are în a-și trăda aliații'', a susținut joi, pentru AGERPRES, Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că nu comentează cauze penale, precizând însă "strict politic" că, în urma anchetării lui Marian Vanghelie de către procurorii DNA, copreședintele PNL Alina Gorghiu "și-a pierdut principalul aliat".

"Nu cunosc și nu pot să comentez cauze penale. Strict politic, (...) cred că doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, și acum trebuie să-și caute altul", a spus Ponta, la plecarea de la evenimentul de deschidere a Târgului de Turism al României, întrebat de jurnaliști cum comentează investigația procurorilor în cazul primarului sectorului 5.