MENIU

George Maior, RĂSPUNS pentru comisia parlamentară. Ce spune despre vizita la Gabriel Oprea

Fostul şef al SRI George Maior, ambasador al României la Washington, a declarat marţi că vizita sa la Gabriel Oprea, în 2009, a nu a avut nicio conotaţie neconstituţională, ilegală sau chiar imorală, precizând că "întotdeauna" a avut o relaţie de prietenie cu acesta. El a precizat că a răspuns corect întrebărilor comisiei parlamentare de anchetă şi că întotdeauna va răspunde comisiei.

"Cred că am răsuns la toate întrebările adresate, unele foarte interesante, cred că am răspuns corect", a declarat Maior , referindu-se la demersul Comisie parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009 de a trimite o informare preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul că răspunsurile date de el în cadrul audierii nu au fost "satisfăcătoare”.

El a susţinut că a fost comunicativ cu membrii comisiei, deci nu are ce să comenteze. George Maior a subliniat că întotdeauna va răspunde întrebărilor comisiei de anchetă, pentru că a fost şi el preşedinte de comisie şi ştie ce înseamnă acest lucru.

Maior a precizat că vizita la Oprea a avut caracter privat, fără nicio conotaţie neconstituţională, ilegală sau chiar imorală, informează Hotnews.ro. 

El a precizat că are o comunicare foarte bună cu preşedintele Klaus Iohannis pe problemele legate de Parteneriatul strategic româno-american, care este "la cel mai înalt nivel calitativ din istorie".

În ceea ce priveşte relaţia cu Gabriel Oprea, Maior a spus că întotdeauna a avut o relaţie de prietenie cu acesta.