MENIU

Gafele demnitarilor, în urma cărora au demisionat. De la Ioan Rus, la Daniel Barbu și Gabi Firea

Declaraţiia halucinantă a fostului ministru Ioan Rus la adresa românilor din diaspora nu este singura care loveşte în oamenii de rand. Politicienii au făcut de-a lungul timpului declaraţii nefericite şi despre bolnavii de SIDA sau despre oamenii care NU au copii.  

Radu Stroe 

După accidentul aviatic din Apuseni din ianuarie 2014, ministrul de atunci al Transporturilor avea un singur regret.

Ministerul are ce sa isi reproseze? Eu stiu, vom vedea.

Dvs? Eu imi reprosez ca s-a petrecut nenorocirea în mandatul meu. 

La două zile diferenţă, Radu Stroe şi-a dat demisia. 

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii.

Nu inteleg. Eu personal am fost cutremurat cand mi- m dat seama cate festivaluri Shakespeare sau cat de amplu ar fi daca acel program ar fi redus la jumatate. Daniel Barbu bu a fost nevoit să părăsească funcţia.

Dan Șova 

”Tesu Solomovici are o carte interesanta despre pogromul evreilor. Recunoaste ca pe teritoriul Romaniei niciun evreu nu a avut de suferit si asta s-a datorat lui Antonescu”

După ce a stârnit reacţii inclusiv la nivel internaţional, Dan Şova şi-a pus cenuşă în cap. Şi-a cerut scuze public şi a vizitat muzeul Holocaustului de la Washington, pentru a se pune la punct cu istoria.

 Gabi Firea

Klaus Iohannis este o jumătate de om pentru că nu are copii, a lăsat de înţeles Gabriela Firea în campanie.

”Nu esti un om complet fara sa cresti un copil. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca intr-un fel pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor”.
Senatoarea a fost sancţionată cu avertisment de Consiliul pentru Combaterea Discriminării.

 Călin Popescu Tăriceanu

După alegerile din noiembrie, când diaspora a întors rezultatul în favoarea lui Klaus Iohannis, puterea a jignit de mai multe ori românii de peste hotare. Călin Popescu Tăriceanu i-a acuzat că îşi vând votul pentru mici şi bere, iar Ioan Rus a făcut declaraţia care l-a făcut recent să demisioneze: soţiile românilor din diaspora sunt femei uşoare, iar copiii lor, nişte golani.