MENIU

Gabi Firea, după ce Munteanu a fost propus de PNL pentru Primăria Capitalei: Aştept proiectele

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a salutat decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru funcția de edil-șef, Marian Munteanu, și a precizat că așteaptă cu interes să afle care sunt proiectele acestuia pentru București.

"Sunt convinsă că vom avea ocazia să ne confruntăm soluțiile pentru problemele oamenilor și de asemenea am convingerea că domnul Munteanu va fi de acord ca în această campanie să discutăm despre administrație și nu despre politică. Pentru noi, strategia rămâne aceeași. Avem un program de guvernare locală pe care îl vom propune bucureștenilor. Eu nu candidez împotriva unor oameni, ci pentru București. În consecință, eu voi continua să mă concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cât mai grabnic", a afirmat Gabriela Firea, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Conducerea PNL îl propune pe Marian Munteanu candidat la Primăria Capitalei, a anunțat copreședintele liberalilor Alina Gorghiu.

"Opțiunea este către domnul Marian Munteanu, reprezentant al societății civile, un om care este un simbol al anilor '90, unul dintre liderii mișcărilor de studenți de la acea vreme și un simbol al mișcării anticomuniste, un om cu care cred că PNL are create toate premisele pentru câștigarea bătăliei în București, pentru că nu urmărim doar o luptă politică, ci pentru noi câștigarea Bucureștiului este o cauză politică", a declarat Gorghiu.