MENIU

Gabriela Firea, prima reacție după ce a fost huiduită pe Arena Națională: "Am greșit"

Simona Halep alaturi de Gabriela Firea, pe Arena Nationala, la revenirea sportivei de la Roland Garros. Foto: Cristian Otopeanu
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>

Gabriela Firea a declarat, într-un interviu acordat RFI România, că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului București și diploma de execelență în timpul manifestației de pe Arena Națională.

Gabriela Firea a adăugat că ar fi trebuit să fie "mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare", ținând cont de faptul că în București era un "climat destul de tensionat", plus că tocmai avusese loc mitingul PSD.

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Ce-a făcut Simona Halep pe Arena Națională în prezența Gabrielei Firea!

"(...) Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa. 

Asta pentru că într-un climat destul de tensionat, cum era cel din București acum o săptămână, și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență.

Asta, după ce îi conferisem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi", a declarat Gabriela Firea pentru rfi.ro.

Apoi a continuat: "Toată dimineața de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede și mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona și m-am gândit că voi fi acuzată de aroganță dacă nu merg acolo să înmânez și să plec, pentru că asta a fost și ideea, să înmânez cheia, să mă retrag și să urmeze tot showul pe care l-am pregătit".

"Acum, la rece, putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona", a mai afirmat Gabriela Firea.

Ascultă aici interviul integral:

Interviul integral pe rfi.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat la revenirea Simonei Halep în țară, după victoria de la Roland Garros!