MENIU

Gabriela Firea, reacţie după tragedia de la spitalul din Constanţa: ,,Toţi cei aflaţi la guvernare trebuie să plece!''

Sursa foto: Arhivă

Senatorul PSD Gabriela Firea a cerut, vineri, demisia tuturor celor aflaţi la guvernare, după incendiul de la Spitalul de boli infecţioase din Constanţa, în urma căruia au murit 9 pacienţi.

,,Nu era de ajuns că România este pe locul 6 în lume şi pe locul 2 în Europa la decesele COVID… Nu era de ajuns că decesele la pacienţi cu noul coronavirus din România reprezintă 5% din totalul celor raportate în lume… Suntem singura ţară din lume în care s-au înregistrat deja 3 incendii la spitale, cu 33 de morti”, a scris Gabriela Firea pe o rețea de socializare.

Aceasta a continuat: ,,De azi, <<palmaresul>> acesta ingrozitor creşte… sunt cel puţin 9 persoane decedate la Constanţa…Toţi cei aflaţi la guvernare trebuie să plece!”.

Și Marcel Ciolacu reacţionează dur după tragedia din spitalul morții

Marcel Ciolacu reacționează dur după tragedia în care 9 persoane au murit în incendiul de la Secția de Terapie Intensivă din Constanța.

,,De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret!

12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei.

Miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu - voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistăm. Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!”, a scris liderul PSD pe o rețea de socializare. 

Mai multe articole despre:
gabriela firea spital constanta incendiu