MENIU

Gabriela Firea felicită guvernul pentru adoptarea măsurilor împotriva hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă

Senatorul PSD Gabriela Firea felicită Guvernul pentru adoptarea măsurilor împotriva hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă, proiect pe care l-a elaborat în perioada în care a fost ministru al Familiei. Avem, oficial, primul ghid pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă. Vocile persoanelor care trec prin abuzuri, șicane sau propuneri indecente vor fi auzite, cu discreție și protecție, a scris Firea.

" Hărțuire morală este când șeful nu-i dă posibilitatea subalternului să se exprime, când angajatul este frecvent întrerupt când vorbește sau când colegii nu-l lasă să se exprime, țipă sau jignesc.
 
 
Avem, oficial, primul ghid pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă. Toate instituțiile și firmele din România vor avea comisii și persoane responsabile să verifice și să rezolve orice caz de hărțuire sexuală sau morală apărut în rândul angajaților. Vocile persoanelor care trec prin abuzuri, șicane sau propuneri indecente vor fi auzite, cu discreție și protecție.
 
 
Felicit Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, că a adoptat documentul la care am lucrat împreună cu echipa de la Ministerul Familiei și pe care l-am lăsat finalizat la plecare din minister," a scris Gabriela Firea pe Facebook.