MENIU

Gabriela Firea: „Blocurile sociale începute când eram primar au fost blocate. Le voi finaliza, cu sprijinul bucureștenilor”

Gabriela Firea: „Blocurile sociale începute când eram primar au fost blocate. Le voi finaliza, cu sprijinul bucureștenilor”

Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei, a subliniat importanța finalizării proiectelor începute în timpul mandatului său anterior, în special blocurile sociale, care au fost abandonate de actuala administrație.

„Blocurile sociale începute când eram primar au fost blocate. Le voi finaliza, cu sprijinul bucureștenilor. Ajutorul acordat persoanelor aflate în nevoie, fie că este un stimulent sau o locuință socială, nu este o pomană electorală! Este un sprijin, o mână întinsă!

De fiecare dată când deschid subiectul protecției sociale apar aceste critici. Beneficiarii sistemului de protecție socială sunt persoane vulnerabile. Vorbim în primul rând de copii cu dizabilități, de mame singure care au copii în întreținere sau de victime ale violenței domestice.

Pe interpretările cinice ale gestului normal, spune eu, de a ajuta s-a bazat decizia actualului primar de a tăia indemnizațiile pentru persoanele adulte cu dizabilități. Un gest nefericit și nedrept.

Voi repara această faptă injustă. Am anunțat deja că îmi propun să acordăm toate sumele restante, iar toate stimulentele să fie majorate în raport cu nevoile economice ale zilelelor noastre. În programul meu pentru București – Orașul dorit de oameni, există un capitol întreg despre domeniul social.

În plus, vom finaliza complexul de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea. Au trecut încă patru ani și sute oamenii nu se pot muta în locuințele de care au atât de multă nevoie. Nici măcar primul bloc, lăsat la finalul mandatului meu în stadiu avansat, nu a fost finalizat.

Îl puteți citi aici: https://gabrielafirea.eu/
Avem o certitudine: sprijinul Primăriei să ajungă acolo unde e cea mai mare nevoie de el!”, a transmis Gabriela Firea.

 

 

Promovare electorală - Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002

Mai multe articole despre:
gabriela firea blocuri sociale primar