MENIU

Gabriel Oprea, mesaj de Anul Nou: Ceea ce contează azi e să mergem mai departe cu lecțiile învățate

Gabriel Oprea, mesaj de Anul Nou: Ceea ce contează azi e să mergem mai departe cu lecțiile învățate

Gabriel Oprea a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj cu ocazia Anului Nou.

"Dragi prieteni, anul care tocmai se incheie a fost unul incarcat de schimbari. Unele dintre ele au fost bune, iar altele mai putin fericite. Poate ca am invatat, cu totii, cate ceva din fiecare eveniment important al acestui an. Ceea ce conteaza astazi este sa mergem mai departe cu lectiile invatate, sa privim intotdeauna spre viitor si sa speram in fiecare zi la mai bine. Sa credem in noi, sa avem taria si entuziasmul sa construim pentru familiile noastre si pentru tara noastra. Sa nu uitam sa fim romani, sa nu ne uitam istoria si inaintasii, sa ne cinstim eroii, sa ne iubim tara", a scris Gabriel Oprea.

"Pasim in anul 2020 cu dorinta de a ne implini visurile. Eu unul sper ca in Noul An sa ne regasim cu bine, sa fie un an binecuvantat pentru Romania, sa aduca bunastare si unitate romanilor", a mai scris acesta.

"Militarilor si politistilor in rezerva si in activitate le doresc un an plin de succes si ii asigur ca ne vom bate in continuare pentru a le apara drepturile si demnitatea. Va urez tuturor sanatate, reusite, sa va fie cei dragi aproape zi de zi, sa aveti pace in suflete si iubire! La multi ani!", își încheie Gabriel Oprea postarea. 

Mai multe articole despre:
gabriel Oprea