MENIU

Gabriel Mutu: Salubrizarea e pe primul loc. Trebuie internalizată o structură în subordinea CL

Senatorul PSD Gabriel Mutu și-a prezentat, vineri seară, la Realitatea TV viziunea misiunii sale pentru mandatul de primar al sectorului 6. Politicianul dorește să scoată la lumină sectorul, rezolvând probleme precum salubrizarea, reabilitarea termică și educația deficitară.

Gabriel Mutu pune pe primul loc salubrizarea. Candidatul PSD dorește să internalizeze o structură în subordinea Consiliului Local, pentru rezolvarea acestei probleme. Acest lucru va genera astfel locuri de muncă.

De asemenea, Mutu a inclus în planul său de guvernare locală achiziționarea de utilaje specifice sectorului, cum ar fi mașini care să aspire praful pe aleele din jurul blocurilor, dar și eliminarea taxei pe gunoi.

Un alt element la care s-a gândit candidatul PSD la Primăria Sectorului 6 se referă la colectarea selectivă, pe care speră s-o gestioneze mai bine.

Un alt punct din planul său de campanie se referă la reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6. Potrivit acestuia, sectorul 6 nu a atras suficiente fonduri europene din cauza lipsei de viziune. Gabriel Mutu consideră că trebuie schimbate viziunea și managementul aplicat, în condițiile în care pe masa de lucru a actualei administrații se află peste 1.200 de dosare de solicitare de reabilitare aflate în curs.

Gabriel Mutu speră să rezolve în mandatul său deficitul de locuri din creșe și grădinițe. Potrivit acestuia, există un deficit de 2.000 de locuri pe zona de creșe, respectiv 1.000 de locuri la grădinițe. O altă prpblemă pe care acesta a semnalat-o și speră s-o rezolve în mandatul său este problema finanțării unităților de învățământ. 

Mai multe articole despre:
primărie sector 6 Gabriel Mutu candidat PSD