MENIU

Gabi Firea dă de înţeles că Ponta poate prelua şefia Camerei Deputaţilor abia după parlamentare

Într-un interviu pentru B1, senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a spus că fostul premier Victor Ponta discută cu preşedintele PSD Liviu Dragnea dacă merită să preia conducerea Camerei Deputaţilor pentru doar câteva luni, scrie evz.ro.

Ei trebuie să ia decizia, dacă domnul Ponta îşi doreşte această postură pentru (…) şapte luni dintre care două de vacanţă parlamentară, practic de patru luni şi jumătate de activitate la Camera Deputaţilor, sau să vină pe această postură, direct, în noiembrie, pentru un mandat de patru ani", a spus Firea, la B1 Tv.

Întrebată cum priveşte numirea lui Victor Ponta la conducerea Camerei Deputaţilor, în locul lui Valeriu Zgonea, Firea a afirmat că Ponta este "unul dintre cei mai buni prim-miniştri pe care i-a avut un Guvern al României".

"Domnul Ponta este în partid. După cum ştiţi a fost unul dintre cei mai buni prim-miniştri pe care i-a avut un Guvern al României şi dacă este să comparăm ce se întâmplă în zilele acestea cu Guvernul tehnocrat cuvintele de apreciere sunt cu atât mai credibile în faţa ceţăţenilor (…) când vedem că şi partidul care a susţinut această guvernare o consideră fără consistenă şi fără coerenţă. Noi ce să mai spunem?", a spus Firea, citată de mediafax.ro.