MENIU

Gabi Firea a slăbit 13 kilograme după o lună de când a născut - Ce dietă ţine

Gabriela Firea a adus pe lume un băieţel, Zian Mihail, în urmă cu aproximativ 5 săptămâni, al doilea băiat pe care îl are cu Florin Pandele. 

Senatoarea a apărut la un eveniment monden joi seara şi a afişat un look surprinzător. Politiciana a reuşit să slăbească într-o lună 13 kilograme şi speră ca până în toamnă să ajungă la greutatea pe care o avea înainte să rămână gravidă.

"In primele luni de sarcina, am mancat foarte multi covrigei si din aceasta cauza Zian Mihail are aceasta porecla. In ultimele 5 luni de zile, nu am prea dormit. In ultima perioada de sarcina orice femeie are probleme cu somnul fiindca nu imi gaseam pozitia. Acum dorm cateva ore pe noapte, dorm cu Covrigel. Ziua ma ajuta cumnata mea, Emilia, iar noaptea ma ocup doar eu de el. Copilul are nevoie de mama lui", a spus Gabi pentru WOWbiz.ro.

"Am inceput munca la 2 saptamani dupa nastere. Atunci cand o femeie este activa este mult mai dornica, cand vine acasa, sa foloseasca timpul cu adevarat pentru familie. Dar acum fiecare femeie trebuie sa faca cum simte si cum se simte. Mai trebuie sa astept o saptamana pana implinesc 6 saptamani de la nastere ca sa pot sa fac sport. O sa fac sport, masaj si tot ce trebuie pentru intretinere. Eu nu am avut de-a face cu depresia postnatala. Am fost mereu activa, cand ai permanent ceva de facut nu iti mai vin ganduri negre", a mai adăugat ea.

Cât despre dieta pe care o ţine, Gabi a recunoscut: "Dieta este cea mai simpla. Sa nu mananci foarte mult, sa nu mananci seara. Sa nu mananci dulciuri, pizza, paste si tot ce e bun. Dar cu siguranta dupa ce imi voi reveni voi manca. Am luat 20 de kilograme si am dat 13 jos. Mai am de slabit 7-8 kilograme. In doua-trei luni, o sa imi revin cu siguranta. Pana in toamna o sa am kilogramele dinainte sa raman insarcinata".

Mai multe articole despre:
null