MENIU

Fostă Miss Univers România, care e martor-cheie în dosarul lui Vâlcov, angajată la stat

Fostă Miss Univers România, care e martor-cheie în dosarul lui Vâlcov, angajată la stat

O fostă Miss Univers România, care e martor-cheie în dosarul lui Darius Vâlcov, a fost angajată la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. Vorbim despre Larisa Popa, care anterior a fost consilierul personal al unui secretar de stat în Ministerul Agriculturii. De asemenea, potrivit declaraţiei de avere de anul trecut, aceasta a fost membru în consiliul de administraţie al societatii Telecomunicații CFR SA.

Fosta reprezentantă a României la concursul Miss Univers, Larisa Maria Popa, cunoscută publicului și ca martor în dosarul cu tablouri al lui Darius Vâlcov, a primit un nou job pe bani publici, potrivit ziare.com. După ce a fost consilierul unui secretar de stat în Ministerul Agriculturii, aceasta este în prezent consilier personal la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză.

Potrivit declaraţiei de avere din luna mai a anului trecut, Larisa Popa a incasat de la Ministerul Agriculturii peste 23.000 de lei, iar de la un centru de infrumusetare, 7.250 de lei. Aceştia nu au fost singurii bani încasați de la stat pentru că Larisa Popa a mai primit peste 13.000 de lei ca indemnizație de membru al Consiliului de Administrație a societăţii Telecomunicaţii CFR SA.

Larisa Popa este unul dintre martorii cheie din dosarul de corupţie în care Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare.

Mai multe articole despre:
Darius Vâlcov larisa popa