MENIU

Florin Iordache: Nici eu nu sunt un fan al domnului Şerban Nicolae! Trimite noaptea amendamente!

Mărturisire surpriză la comisia specială pentru legile justiţiei. Florin Iordache a fost de acord cu deputatul USR, Stelian Ion, şi a precizat, ferm, în şedinţă, că nici el nu este un fan al lui Şerban Nicoale. Mărturisirea vine după ce Şerban Nicoale a trimis amendamente la legea 304, târziu, aseară, la ora 23.00, iar astăzi, în comisie, Nicolae a cerut ca propunerile sale să fie supuse dezbaterii. Astfel, a avut loc un schimb de replici, iar Iordache i-a transmis lui Nicoale că dacă tot dă teme comisiei şi lucrează noaptea, măcar să conştientizeze că a trimis amendamentele la ora 23.00, adică foarte târziu pentru a fi introduse în documentele de lucru ale comisiei.

Redăm, în continuare, dialogul:

Florin Iordache: Deci amendamentele domnului Serbna Nicolae au fost depuse aseară la ora 23.00. Ca să fim corecţi unii cu alţii. Deci mi se pare normal, dacă domnul Şerban lucrează noaptea şi vine şi ne dă teme, să spunem şi când ne dă teme! Au fost depuse aseară la ora 23.00. Când voia să depunem?!

Stelian Ion: Eu nu sunt un fan al domnului  Şerban Nicoale...

Florin Iordache: Nici eu!

Stelian Ion: Nu, nu asta era ideea!

Ulterior, a mai avut loc un schimb de replici între Şerban Nicolae, Iulia Scântei şi Florin Iordache:

"Îmi cer scuze că am lucrat până aseară, la ora 23.00, sper că nu am provocat modificări ireconciliabile", a spus Nicolae. În replică, senatoarea PNL a menţionat:"Apreciez efortul de noapte al domnului Serban Nicolae, era bine dacă o făcea in decembrie, când aveam timp".

În stilul caracterisic, Nicoale a spus: "Mă deranja muzica", făcând referire la episodul în care Stelian Ion, deputat USR, a adus o boxă în sala comisiei, pentru a bruia lucrările.

Scandal la legile justiţiei. Iordache: "Nu sunt fan Şerban Nicolae! Trimite noaptea amendamente!"