MENIU

Florin Cîțu, despre PUCIUL de care este vizat: „Sunt dezamăgit de această situație, greu mi-o explic” - Ce face dacă pierde șefia PNL

Florin Cîțu a făcut declarații, vineri, înainte BEX-ul convocat de tabăra din partid care i se împotrivește. Acesta a spus că este dezamăgit de colegii săi și nu a luat parte la BEX-ul PNL convocat de cei care îi cer demisia.

„Sunt dezamăgit de această situație, greu mi-o explic. Voi respecta statutul PNL. Nu a fost convocată ședința nici de mine, nici de secretarul general. Mâine la ora 12.00 este convocată o ședință statutară”, a declarat Florin Cîțu.

„Eu am tot discutat cu președinții de filială din țară. Am avut discuții și aseară cu prim-vicepreședinții. Mi s-a reproșat că nu am luat măsuri care, din punctul meu de vedere, pun în dificultate economia”, a mai spus președintele PNL.

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de ziua lui. Florin Cîțu: „Președintele nu se implică, aici e o discuție de partid”.

Referitor la organizarea unui congres extraordinar, acesta a spus: „Dacă mergem acolo... statutul spune că în situații excepționale se face congres”.

Întrebat dacă va demisiona din PNL dacă nu va mai fi președinte, Florin Cîțu a spus: „Sunt liberal și voi rămâne liberal întotdeauna. Voi apăra principiile liberale cât timp sunt în politică”.

Mai multe articole despre:
florin citu bex