MENIU

Firea, primele declarații despre cei care n-au mai susținut-o în CEx

Întrebată cum comentează lipsa de susținere din ședința Comitetului Executiv (CEx) de vineri, după ce zeci de social-democrați se poziționaseră de partea ei în disputa cu președintele partidului, Liviu Dragnea, Gabriela Firea a declarat că ”așa e în politică” și i-a criticat pe cei care au ”trădat-o”.

”Au fost 25 de semnături pe declarația comună privind starea PSD, la întâlnirea anterioară CEx au fost 17, apoi, la ședință, am rămas 11. Cred că, înainte de orice, trebuie să fim demni. Cred că și domnul Dragnea i-a apreciat pe cei care au dus demersul la capat și nu pe care care nu și l-au mai asumat. Normal că am fost suprinsă, dar așa e viața politică”, a precizat, luni, Gabriela Firea.

Social-democraţii au decis, vineri, în cadrul CEx, după aproximativ opt ore de consultări şi negocieri dure, să-i acorde un vot majoritar de încredere lui Liviu Dragnea.

Astfel, liderul PSD şi-a reconfirmat susţinerea atât la şefia partidului, cât şi la Camera Deputaţilor.

Doar că au fost trei variante de vot, cu diferențe mari, prezentate de Gabi Firea, Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Oricum, toate cele trei variante îl dădeau pe Dragnea câștigător.

În conferința de presă, Liviu Dragnea a spus că au fost 55 de voturi ”pentru” și 8 ”împotrivă”, o abținere.

Mai multe articole despre:
Dragnea firea cex psd