MENIU

Firea: PMP a cerut un post de viceprimar. Îl aştept pe Dragnea să se întoarcă din vacanţă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, la Adevărul Live, că PMP a solicitat un post de viceprimar, în condiţiile în care, după fuziunea cu UNPR, are şase consilieri generali, precizând că votul asupra noului viceprimar a fost amânat cu două săptămâni pentru a disucta cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care este plecat în vacanţă, scrie news.ro.

"Eu am avut o intenţie foarte serioasă cu domnul Nicuşor Dan. În mod onest i-am lansat public invitaţia de a fi viceprimar. Eu nu înţeleg acest lucru: eu sunt în Opoziţie şi nu vreu funcţii. În primul rând, e o opoziţie de idei. Ieri, în comisia de patrimoniu, cei de la USB , PNL şi PMP s-au abţinut ca o piaţă din Capitală să poarte numele Radu Beligan, doar pentru că am propus eu. Cei mai mulţi dintre bucureşteni îşi doresc să marcăm personalitatea lui Radu Beligan", a afirmat Firea. 

Întrebată cum va lucra cu PMP, Firea a spus:

"Sincer, nu am avut răgazul să mă gândesc la acest lucru, sincer îl aştept şi pe domnul preşedinte Liviu Dragnea să se întoarcă din concediu".