MENIU

Firea, la lansarea candidatului PSD pentru Primăria Sectorului 2: "E acelaşi tip de om ca Onţanu"

Viceprimarul PSD al sectorului 2, Mihai Mugur Toader, şi-a lansat sâmbătă candidatura la primărie, declarându-se un om de încredere al edilului suspendat, Neculai Onţanu, candidata social-democraţilor pentru Capitală, Gabriela Firea, prezentându-se la eveniment drept ''fata de la Bucur Obor'', scrie Mediafax.

''Acum ceva ani mi se spunea <> şi nu îmi era ruşine cu asta. (…) Mă mândresc cu asta, am locuit mulţi ani la Bucur Obor, la o prietenă bună, la o doamnă scriitoare care îmi povestea peste ani că domnul Onţanu a ştiut întotdeauna să aibă grijă şi de oamenii care se trezesc la cinci dimineaţa, la şase să intre în schimb şi de cei care vin din zona limitrofă în Piaţa Obor să ne aducă fructe şi legume proaspete, dar şi de intelectualitate, de scriitori, de pictori'', a declarat candidatul PSD la Primăria Capitalei la lansarea candidaturii lui Mihai Mugur Toaderentru Primăria sectorului 2.

Gabriela Firea a dat asigurări că viceprimarul sectorului 2 va continua ''în aceeaşi manieră'' ca Onţanu.

''Trebuie să continuăm în aceeaşi manieră cu domnul Toader Mugur Mihai, acelaşi tip de om responsabil, acelaşi tip de om care ştie ce înseamnă valorificarea corectă a resursei financiare, dar şi a resursei umane'', a susţinut Firea.

Mai multe articole despre:
0 măsuri PSD Primăria Sectorului 2 decizii Gabi Firea