MENIU

Fifor, dezlănțuit: ,,Nu va exista a doua oară pentru Sică''

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, vârful de lance al propagandei social democrate, îl desființează pe premirerul desemnat Ludovic Orban. Fifor insinuează că Orban este  „nebunul” de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis!

Redăm postarea lui Mihai Fifor:

,,Orban, 'nebunul' de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat președintele, cel de 'premier respins'.

Probabil a simțit și el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe 'nebunul, Rareș Batistuță l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis și a doua oară.

Dar vă spun că nu va exista 'a doua oară' pentru Sică.
Asa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu ALTĂ propunere de ministru, atunci când președintele o refuză pe prima, tot așa, Iohannis va trebui să vină cu ALTĂ propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament.

Iar dacă președintele va face pe 'nebunul', există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituțională.

Deci, dragi români, puteți răsufla ușurați! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un 'premier respins', după care va redeveni... șomer'', scrie Fifor pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Fifor