MENIU

Fifor dă vina pe Iohannis pentru crima din Dâmbovița

Mihai Fifor arată cu degetul spre Iohannis în cazul de la Dâmboviţa. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PSD îl acuză cu cuvinte dure pe şeful statului că este direct responsabil pentru modul în care se desfăşoară ancheta. 

,,Domnule președinte Iohannis, v-am întrebat, cu ceva timp în urmă, dacă mai este nevoie să moară oameni ca să deblocați activitatea Guvernului", îşi începe postarea Mihai Fifor. 

,,La sfârșitul săptămânii trecute s-a produs o nouă tragedie – o altă fetiță, de această dată din Dâmbovița, a fost victima unei crime oribile. Iar asta în timp ce Ministerul Afacerilor Interne rămâne blocat la vârf, neexistând nici măcar un ministru interimar care să conducă sistemul și să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii. Da, din cauza dumneavoastră, prin blocarea interimatelor, în disprețul Constituției, nu se pot reforma sisteme vechi și cu probleme de zeci de ani. În acest timp mor oameni, iar PNL la comanda dumneavoastră politizează astfel de situații", acuză Fifor în textul postat.

Duminică, într-o conferință de presă, anchetatorii au declarat că nu se putea face nimic pentru că omorul a avut loc înainte ca dispariția să fie anunțată. 

Mai multe articole despre:
Dâmboviţa iohannis Fifor