MENIU

EUROCANDIDAŢI PDL. Macovei, atac la "stângişti, socialişti" şi la "marele agresor" rus

<p>MONICA MACOVEI</p>

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, la lansarea candidaţilor PDL la Alegerile Europarlamentare din mai, 2014, că anul 2014 este anul victoriei dreptei în România.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, duminică, la lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare, că a arătat, prin activitatea sa din Parlamentul European, că nimic şi nimeni nu o intimidează, ea precizând că 2014 este anul victoriei dreptei în România.

"Ştiţi vorba aceea, ce nu te omoară te întăreşte. Anul acesta este anul victoriei dreptei. Vom câştiga", a declarat Monica Macovei, în discursul susţinut la Sala Palatului.

Macovei a continuat: "Am arătat că nimic şi nimeni nu mă pot cumpăra şi nici intimida. Am spus răului «rău», am luptat cu el fără frică şi am câştigat (...) Nu mă las şi nu vă las".

Ea a ţinut să precizeze că trăim vremuri critice pentru Europa, cu agresiune armată şi dictatură, şi nu mai este timp pentru tăcere şi neutralitate, fiind necesar "un răspuns prompt". "Securitatea viitoare a României, securitatea copiilor noştri, pacea şi democraţia depind de câştigarea de către dreapta, anul acesta, a alegerilor", a arătat Macovei.
"Vrem ca în România să câştige stângiştii şi socialiştii?", i-a întrebat Macovei, de câteva ori, pe cei din sala, la care militanţii PDL au răspuns: "Nu".

Monica Macovei şi-a prezentat activitatea în mandatul de la Parlamentul European spunând că a făcut 40 de rapoarte, adică "legi în româneşte", "mai mult decât toţi cei 14 europarlamentari PSD şi PNL la un loc". "Toţi colegii din PDL au făcut mai multe legi decât cele două delegaţii PSD, PNL la un loc, delegaţia PDL este pe primul loc din delegaţiile României în PE", a arătat Macovei.

Ea a mai spus că a luptat pentru lege, pentru dreptate, pentru anticorupţie, antifraudă, pentru protejarea banilor publici români sau europene, şi la Bruxelles şi la Bucureşti şi la Chişinău. Macovei a afirmat că doreşte ca Acordul de asociere cu Republica Moldova să fie semnat cât mai repede pentru că numai aşa "putem salva Republica Moldova de agresorul cel mare, de urs".