MENIU

Emil Hurezeanu, dezvăluiri ULUITOARE despre trecutul lui VICTOR PONTA

emil hurezeanu

Victor Ponta a intrat în viaţa publică în calitate de câştigător al unui concurs organizat de jurnalistul Mihai Tatulici şi postul de televiziune Pro TV înainte de intrarea României în NATO, susţine Emil Hurezeanu.

Dezvaluirea a fost facuta, marti seara, la postul Digi24, in contextul conflictului declansat de premier cu fondatorul ProTV, dupa ce seful Executivului a sustinut ca Adrian Sarbu ar fi incercat sa faca trafic de influenta in biroul sau de la Palatul Victoria.

"Domnul Tatulici îmi prezintă câţiva tineri învingători într-un concurs care se numea "Are şanse România să intre în NATO?". Primul dintre ei, un tânăr slabut, cu ochelari cu amândouă lentilele, nu ca Dan Voiculescu, cu urme de coşuri, acnee tardivă pe obraz, dar inteligent, viu, foarte politicos - noi eram câţiva în faţa avionului, ciocneam pahare pentru semiesec sau pentru reuşite", a povestit Emil Hurezeanu, la Digi24.

Hurezeanu a confirmat faptul că Victor Ponta şi Adrian Sârbu se cunoşteau de mult timp.

"Acest tânăr aproape că ne lua autografe. Tânărul aspirant la concursurile Pro TV răsplătit cu un premiu şi cu transportul acesta gratuit în capitala NATO, care atunci se numea Madrid, se numea Victor Ponta. Atunci a fost descoperit Victor Ponta, atunci a intrat în viaţa publică - câştigătorul unui concurs la Pro TV. Bănuiesc că se cunoaşte de multă vreme cu domnul Sârbu", a precizat jurnalistul.

În urmă cu câţiva ani, premierul şi soţia sa, Daciana Sârbu, au fost invitaţii show-ului TV "Dansez pentru tine", acceptând să danseze pentru un scop caritabil.

Victor Ponta ARUNCĂ BOMBA: "Singurul care a fost la mine în birou a fost Adrian Sârbu". Ce i-a CERUT

 
Mai multe articole despre:
Victor Ponta Emil Hurezeanu ProTV Mediapro