MENIU

Emil Constantinescu, mesaj cu tâlc pentru prezidențiabili: Serviciile șantajează oamenii slabi -VIDEO

Fostul președinte Emil Constantinescu

Mesaj de ultimă transmis de președintele Emil Constantinescu pentru viitori candidați la alegerile prezidențiale din 2024. Fostul președinte spune că serviciile secrete nu pot cumpăra pe cineva care în viața lui a respectat legile și principiile morale. Constantinescu le transmite că principala valoare pe care trebuie să o aibă președintele țării este să nu aibă schelete în dulap pentru a fi șantajat. 

Emil Constantinescu le-a transmis politicienilor că serviciile secrete nu pot să-i cumpere pe cei care au respectat legea și regulile societății. El spune că a fost urmărit în perioada în care a condus România, dar nu a putut să fie șantajat.

"Puterea lor sta in slabiciunile celorlalti, pentru ca ei te pot santaja sau te pot cumpara, dar nu pot cumpara pe cineva care in viata lui a respectat legalitatea si principiile morale," a declarat fostul președinte.




"Este foarte important daca vrei să urmezi o carieră de orice fel să nu ai vulnerabilități, într-o țară în care exista foarte mult vulnerabil, foarte multe schelete in dulap, poti reuși, dar dacă nu o faci rămane respectul de sine, care dupa mine este cel mai important."


Constantinescu spune celor care vor să ajungă la Palatul Cotroceni că nu trebuie să-și piardă respectul de sine și față de țară.