MENIU

Elena Udrea: Socrul lui Victor Ponta e în spatele retrocedărilor ilegale din Fundulea, Călărași

Elena Udrea: Socrul lui Victor Ponta e în spatele retrocedărilor ilegale din Fundulea, Călărași

Deputatul PMP Elena Udrea l-a acuzat miercuri seara pe șeful senatorilor PSD, Ilie Sârbu, că este “samsar de terenuri” și că se află în spatele retrocedărilor ilegale de terenuri agricole din mai multe localități, inclusiv din Fundulea, județul Călărași.  

Elena Udrea a efectuat o vizita în comuna Nana din Călărași pentru a vizita parcul finanțat din fondurile Ministerului Mediului pe vremea când era ministru interimar al acestui minister în perioada octombrie – noiembrie 2009.
 
Fostul ministru a afirmat că Victor Ponta a declanșat o manipulare de mari dimensiuni în jurul achiziției de teren agricol a Ioanei Băsescu în comuna Nana pentru a încerca să acopere scandalul retrocedărilor ilegale din Fundulea, comuna apropiată din același județ. Ea a spus că “Atunci când au intrat în detalii, au constatat că prefecții și primarii PSD erau implicați în retrocedări ilegale la Fundulea, iar în spatele lor era tata socru Ilie Sârbu. Vrem să știm cine a dat terenuri ilegale la Fundulea și îi cerem premierului Ponta să ne spunăm dacă e adevărat că Ilie Sârbu este în spatele retrocedărilor ilegale de la Fundulea și din județul Timiș”.
 
Elena Udrea a afirmat că la Fundulea s-au petrecut ilegalități majore în retrocedările de terenuri agricole, în aceeași manieră ca în comuna Nana, unde tot primari și prefecți PSD au condus acest proces. 
 
Elena Udrea a stat de vorba timp de mai bine de doua ore cu locuitorii comunei Nana care i-au semnalat problemele majore cu care se confrunta. Cea mai importanta problema pe care cetatenii au semnalat-o  afost aceea a lipsei locurilor de munca in zona si a lipsei de preocupare a Guvernului pentru a rezolva aceasta nevoie urgenta a oamenilor.