MENIU

ELENA BĂSESCU vrea încă DOI COPII. Primul, în 2015

Elena Băsescu

ELENA BASESCU îşi mai doreşte doi copii, pe lângă micuţa Sofia Anais. ELENA BASESCU spune că nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl trăieşte de când a devenit mamă, aşa că speră să rămână din nou însărcinată cât mai repede.

ELENA BASESCU. "Mă simt foarte bine, sunt o femeie într-adevăr împlinită şi foarte fericită", spune ELENA BASESCU la şase luni de la naşterea Sofiei Anais.

"Este cel mai reuşit lucru pe care l-am realizat până la 33 de ani, aşa că ar fi păcat să mă opresc aici. Foarte curând îmi doresc să redevin mamă. Îmi doresc să am deja al doilea copil până la jumătatea anului viitor. Îmi doresc trei copii", a mai spus ELENA BASESCU.

ELENA BASESCU şi Bogdan Ionescu îşi cresc singuri fetiţa. Bunica Maria Băsescu o scoate în fiecare zi pe Sofia Anais la plimbare. În week.end, bunicul Traian Băsescu se ocupă de cea mică. Preşedintele îşi începe ziua savurând cafeaua, în timp ce nepoata bea sucul de morcovi.

"Mă simt foarte bine între atâtea femei. Probabil ca bărbat, de asta am crescut răsfăţat, pentru că mai ales după ce s-au mărit şi fetele, au fost tot timpul trei femei în jurul meu. Nu-i rău deloc pentru un bărbat. E devărat că trebuie să fii atent în casă, să fii drăguţ cu ele că sunt femei, dar şi ele răspund înzecit la atenţia ta", a declarat Traian Băsescu.