MENIU

Ședință cu scântei la Neptun! Liderii PSD și-au împărțit acuzații. Dăncilă:"Sunt păreri divergente"

În loc de discuții informale, greii din PSD se acuză reciproc. Au existat discuții divergente, însă nu doar între Oprișan și Ciolacu. Mai mult, baronul PSD de Vrancea s-ar fi lăudtat că ar fi pierdut în mod premeditat alegerile europarlamentare în județ.

Liderii PSD și-au împărțit din nou acuzații în discuțiile informale de la Neptun.

„Contre nu as spune ca au fost, ca sunt pareri divergente si intr-o familie putem avea pareri diferite, nu trebuie sa vorbeasca un singur coleg si toti sa fie de acord. Trebuie sa discutam pana ajungem la opinia potrivita. Au existat discutii divergente nu doar intre Oprisan si Ciolacu, dar toti vom merge in aceeasi directie dupa aceasta intalnire”, a zis Viorica Dăncilă, la plecarea de la intalnire.


Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, le-a spus liderilor partidului, în ședințele informale de la Neptun, că ar fi pierdut în mod premeditat alegerile europarlamentare în județ, spun surse din partid.

Oprișan le-a zis colegilor, spun sursele citate, că a vrut să piardă alegerile în județ ca să fie debarcat Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Informații "bombă" din ședința PSD de la mare: Teodorovici candidează la Cotroceni. Ce spune Dăncilă


Social-democrat a provocat rumoare în PSD, mai mulți colegii fiind de părere că acesta a greșit pentru că a pierdut partidul în primul rând și că ar fi făcut o prostie.

Nu sunt tensiuni, ci doar păreri divergente 

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că nu sunt tensiuni în partid, punctând însă că sunt păreri divergente şi că ''este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere''.

Întrebată despre contrele dintre preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, care ar fi avut loc în cadrul reuniunii de la Neptun, ea a arătat că este vorba doar despre "păreri divergente".

Dăncilă, întâlnire de taină, la Neptun, cu liderii organizațiilor PSD. Ce pregătește premierul

"Contre, eu nu aş spune acest lucru. Sunt păreri divergente, este normal, şi într-o familie putem avea opinii diferite. Şi este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere. Este bine să ascultăm părerea tuturor pentru a ajunge la opinia care într-adevăr este potrivită. Au existat discuţii divergente nu numai între Marian Oprişan, Marcel Ciolacu au existat opinii diferite, dar eu sunt convinsă că la finalul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie şi aceste opinii nu au influenţat modul de abordare pe care îl vom avea în perioada următoare", a precizat Viorica Dăncilă.

Liderul interimar al PSD a susţinut că nu simte tensiuni în partid. "Nu (sunt tensiuni - n.r.). Eu îi simt foarte aproape pe colegi, simt dorinţa partidului de a învăţa din ceea ce a greşit şi a merge înainte mult mai puternic şi mult mai unit. Şi cred că acest lucru este important şi, dincolo de aceste declaraţii, este importantă percepţia electoratului în perioada următoare", a menţionat Viorica Dăncilă. 

Încă un candidat pentru funcția de secretar general

Cătălin Stochiţă, fost consilier local la Primăria sectorului 5, anunţă că şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD, spunând că dinozaurii de sorginte comunistă şi securistă trebuie să facă un pas în spate. El îl atacă pe Robert Cazanciuc, candidat la aceeaşi funcţie, pe care îl acuză că vrea să ”integreze” PSD în Pro România. Despre premierul Viorica Dăncilă afirmă că face jocuri politice la malul mării, gen ”Mammy, mai dă-ne un post de ministru sau secretar de stat, ca să nu facem scandal!”.

Stochiţă a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că pe data de 20 iunie şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD în perspectiva organizării Congresului Partidului Social Democrat din data de 29 iunie.