MENIU

Ecaterina Andronescu: "Am primit sute de mesaje, sunt mulţi care gândesc ca mine"

<p>Ecaterina Andronescu</p>

Ecaterina Andronescu, senator PSD, prezentă vineri seară în emisiunea "Realitatea Românerască", de la Realitatea TV, a spus că mulţi colegi din PSD îi împărtăşesc opiniile la adresa conducerii partidului, păreri exprimate într-o scrisoare, în care dânsa le-a transmis social-democraţilor "să nu dea foc ţării".

Ecaterina Andronescu a mai spus că, după publicarea scrisorii deschise adresată colegilor prin care cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, a devenit dintr-o dată duşman pentru unii şi se întreabă dacă nu cumva atacurile au fost un ordin dat din interiorul formaţiunii.

Surpriză în PSD. Ecaterina Andronescu îi cere demisia lui Liviu Dragnea

"Sunt extraordinar de îngrijorată de ce se întâmplă în societatea românească. Există numai răfuială în Parlament, iar asta se reflectă şi în societate. Acesta este şi strigătul meu de disperare. PSD-ul guvernează pentru toţi românii. Şi pentru cei care l-au votat, şi pentru cei care nu l-au votat.

Eu am auzit-o vorbind public, vorbea coerent, eu n-am cunoscut-o aşa. Mă îngrijorează că stânga europeană se îndepărtează tot mai mult de stânga românească. Mă îngrojorează că oamenii sunt în stradă, deşi există creşteri salariale. Toate astea am vrut să le spun în interior. Eu n-am mai vorbit cu conducerea partidului de la Congres, şi nici atunci prea mult. Am primit sute de mesaje, chiar sute de mesaje. Sunt mulţi care gândesc ca mine. Deprofesionalizarea funcţiei publice este un lucru real.

Noi, ca partid, ne-am bătut împotriva abuzurilor. În vinerea aceea, în 10 august, ce s-a întâmplat în stradă? Aici au fost nemulţumirile mele. Cred că cei mai mulţi dezaprobă ce a fost în Piaţa Victoriei", a spus Ecaterina Andronescu, vineri seară.

Senatorul PSD a vorbit și despre ATACURILE din PSD, venite după ce a cerut demisia lui Dragnea:

"Mă întreb dacă nu au fost ordine din interior. Pentru că dintr-o data pentru unii am devenit duşman. Ceea ce nu este adevărat. Eu nu am vrut să fie scrisoarea aceasta un atac la adresa PSD, ci pur şi simplu un strigăt de disperare. Mă îngrijorează faptul că stânga europeană se îndepărtează din ce în ce mai mult de stânga românească. Mă îngrijorează că, deşi există creşteri economice, oamenii sunt în stradă şi nu sunt soluţii care să se comunice. Vă spun de ce am făcut eu lucrul acesta. Eu din îngrijorare, pur şi simplu", a declarat senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, vineri seară la Realitatea Tv.

 

Mai multe articole despre:
PSD Ecaterina Andronescu