MENIU

Băsescu și-a botezat nepotul. Anunțul neașteptat pe care l-a făcut fiica fostului președinte

Elena Băsescu şi-a botezat fiul în acest weekend. 

Micuţul, care a primit numele Traian, după fostul preşedinte al României, a fost îmbrăcat la eveniment într-un costum de marinar. Şi mezina lui Traian Băsescu a ales o ţinută specială. A purtat o rochie înflorată, la fel ca fiica sa, Sofia Anais. Elena Băsescu le-a transmis jurnaliştilor că se simte o femeie împlinită, alături de soţ şi de cei doi copii, şi a dezvăluit ce planuri are de viitor: îşi mai doreşte o fetiţă. 

EBA a avut o tinuta de primavara: rochita cu imprimeu floral a fost asortata cu pantofii in acelasi model. Interesant este ca Sofia Anais, fetita cea mare a cuplului Elena Basescu-Bogdan Ionescu, a avut o tinuta identica! "Am vrut sa se asorteze cu mine", a declarat fericita mamica la Stirile Kanal D.

La sosirea la biserica, Traian Jr. a purtat un costum de marinar. Bunicul, mandru nevoie mare, dar si foarte emotionat, nu a rezistat cand l-a vazut si imediat cum a ajuns l-a luat in brate. "Vino la bunicul", i-a spus fostul presedinte al Romaniei si l-a sarutat parinteste. Si la plecare, baietelul a stat tot in bratele bunicului din partea mamei. "Nu a plans cand a fost crestinat! Este un Traian Basescu adevarat", a declarat fostul sef de stat, scrie wowbiz.ro.