MENIU

DRAGNEA: USD poate asigura GUVERNAREA şi fără PNL!

DRAGNEA: USD poate asigura GUVERNAREA şi fără PNL!

Noua alianţă electorală USD poate asigura guvernarea, din punct de vedere aritmetic, şi fără PNL, spune LIVIU DRAGNEA. "Nu vrem să excludem PNL, dar se poate guverna şi fără!", a spus preşedintele executiv al PSD.

Preşedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că noua alianţă electorală USD (Uniunea Social Democrată), formată din PSD, UNPR şi PC, poate asigura guvernarea, din punct de vedere aritmetic, şi fără PNL.

DRAGNEA a fost întrebat, joi, dacă, în acest moment, noua alianţă electorală USD ar putea asigura guvernarea şi ar putea da noii miniştri, excluzând PNL.

"Nu vrem să excludem PNL, dar la întrebarea aceasta, dacă vă răspund strict aritmetic, răspunsul este «Da»", a precizat DRAGNEA, citat de MEDIAFAX.

DRAGNEA a arătat, însă, că nu doreşte să se ajungă la această situaţie.

"Dar nu dorim să ajungem acolo", a spus Dragnea.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat: "Avem o criză în interiorul Uniunii şi nu înţeleg de ce nu se doreşte deblocarea acestei situaţii. Dincolo de calculul matematic... Nu este vorba de matematică, este vorba de responsabilitatea politică pe care ne-am asumat-o împreună."

KLAUS IOHANNIS îi răspunde lui Dragnea: Greu la deal cu boii mici

"Greu la deal cu boii mici. Ar fi o guvernare chinuită. În calculul domnului vicepremier care este de un an şi jumătate şi nu se simte devalorizat deloc, intră şi UDMR, altfel nu iese la calcul. La negocieri nu am avut hârtii pe masă, doar alune. Arahide sărate. Cu ieşirea de la guvernare pe masă cu alune nu a venit nimeni", i-a replicat IOHANNIS.