MENIU

Dragnea tună şi fulgeră! Reacţie fără precedent după criticile lui Ţuţuianu la adresa PSD

Dragnea tună şi fulgeră! Reacţie fără precedent după criticile lui Ţuţuianu la adresa PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, referitor la criticile lui Adrian Ţuţuianu la adresa PSD, pe care l-a catalogat ca fiind un "partid de maimuţe", că "genul ăsta de aspecte" vor fi discutate în partid.

"De când au început să se înregistreze unii pe alţii aşa păţesc. Cum să împărtăşesc un asemnea limbaj? Nu am venit aici să fac analiza unor înregistrări. Chiar nu vreau să fac această analiză, nu sunt nici analist politic, nici analist lingvistic. Genul ăsta de subiecte îl vom discuta în partid. Dacă după CEx nu s-a înţeles că majoritatea partidului cere membrilor să se ocupe de ce a promis acest partid în campanie se face o mare greşeală", a spus Liviu Dragnea.

Reamintim că, într-o înregistrare care a fost făcută publică, marţi seara, la un post TV, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a spus că "nicăieri în lume nu s-a pomenit" ca liderul PSD Liviu Dragnea să meargă la Cotroceni cu propunerea pentru funcţia de premier a lui Sevil Shhaideh, "un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie".

Senatorul PSD de Dâmboviţa a mai susţinut, în înregistrarea audio respectivă, că, deşi acest lucru i-a deranjat pe foarte mulţi, PSD s-a comportat ca "un partid de maimuţe".

Un lider PSD desființează propriul partid: ”Partid de maimuțe”. ”Dănuţ Andruşcă e atât de prost...”

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Adrian Ţuţuianu