MENIU

Dragnea: Sturzu avea un scenariu după Colectiv. Nu e admisibil să folosești așa o tragedie!

Conflictul Mihai Sturzu- Liviu Dragnea se adâncește. După ce actualul lider al tinerilor social-democrați l-a atacat, de la tribuna Congresului TSD, pe președintele PSD, Dragnea i-a răspuns printr-o relatare, pe care a făcut-o în fața celor prezenți, despre intenția pe care ar fi avut-o Sturzu după incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie.

"Mi-a propus domnul aviator Mihai Sturzu ceva care m-a cutremurat: ca după tragedia de la Colectiv, el să folosească acea emoție, să vină la sediul PSD cu niște tineri, să se certe cu mine într-o scenă mică de teatru, să facă niște propuneri pe care eu să nu le accept, după care el să facă o mișcare, acea mișcare să crească și, ulterior, să facem alianță parlamentară. Dacă transformarea PSD trebuie să înceapă, cu astfel de oameni trebuie să înceapă. Nu e admisibil să folosești o tragedie pentru așa ceva", a declarat Liviu Dragnea.

 

Scandal uriaş la PSD! Mihai Sturzu cere SUSPENDAREA lui Dragnea

 

 

Actualul lider al TSD, Mihai Sturzu, l-a atacat în termeni duri pe președintele PSD, Liviu Dragnea, de la tribuna Congresului, desfășurat la Romexpo în prezența a 1.000 de tineri. "Mă întreabă mama ce face Dragnea? Pe siteul ÎCCJ scrie 'infracţiuni de corupţie'. Nu am răspuns. Nu pot să îi spun că ICCJ minte", a spus Sturzu la congresul TSD, înainte de a preda mandatul, potrivit Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea colectiv Mihai Sturzu