MENIU

Liviu Dragnea a fost internat! Medicii, decizie de ultimă oră

<p>Liviu Dragnea</p>

Informații de ultim moment privind starea de sănătate a liderului PSD, Liviu Dragnea, care se află, în aceste momente, internat în spital. El are probleme la coloana vertebrală, la propriu. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, Dragnea ar avea dublă hernie.

Dragnea va rămâne sub observație și tratament timp de câteva zile, până când starea lui de sănătate se va stabiliza. Este decizia pe care au luat-o medicii de la o clinică privată, după ce au făcut o investigație rezonanță-magnetico-nucleară, potrivit stiripesurse.ro.

Urmează ca medicii să decidă dacă se impune o intervenție chirurgicală, în următoarele zile. Se întâmplă asta, în condițiile în care Dragnea a fost citat, pentru luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liderul PSD este criticat că ocolește spitalele de stat când are o problemă de sănătate. Protestatarii l-au așteptat pe social-democrat în fața unui spital celebru cu o un afiș pe care scria: "Liviu Dragnea, patriot, dar nu la stat...ci la privat". Mai mult, manfestanții l-au acuzat că se teme de spitalele de stat de la noi din țară.

Președintele PSD a acuzat dureri puternice de spate, la scurt timp după ce a participat la alegerile pentru organizația locală de la PSD Ilfov. Acesta a fost însoțit la unitatea medicală de colegii de partid.

Mai multe articole despre:
Dragnea dragnea spital