MENIU

Dragnea: PSD își dorește să rămână la guvernare

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înainte de a intra la ședința Comitetului Executiv, că social democrații vor discuta despre rămânerea PSD la guvernare, precum și despre sprijinul politic acordat lui Victor Ponta.

"Vom face calcule pentru rămânerea la guvernare. Am vorbit și ieri cu Victor Ponta. PSD dorește să rămână la guvernare și vom discuta în Comitetul Executiv. Sigur că vom vota dacă vrem să rămânem la guvernare sau nu. Toți membrii vor ca PSD să rămână la guvernare", a spus Dragnea.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură pe care PNL o va depune, Dragnea a precizat: "E un drept democratic constituțional al Opoziției să depună moțiune de cenzură, dar cred că nu se așteaptă ca PSD să voteze să își dea jos propriul Guvern".

Ponta, ziua judecăţii. PSD decide soarta premierului. Şedința Comitetului Executiv a început

 

Forfotă mare la PSD. Social-democraţii vor decide, astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv, dacă îl susţin în continuare pe Victor Ponta la şefia Guvernului. Declaraţia a fost făcută aseară de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat că premierul are susţinerea sa. În interiorul coaliţiei părerile sunt, însă, împărţite. Un senator UNPR îi cere demisia, iar şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, crede că situaţia premierului trebuie discutată şi în Coaliţie.


Mai multe articole despre:
PSD Victor Ponta Comitetul Executiv Liviu Dragnea