MENIU

Dragnea nu uită de politică: dezvăluiri incendiare despre Sorin Grindeanu - ediție de colecție Culisele Statului Paralel. VIDEO

Liviu Dragnea gătește românește, astăzi, în Sâmbăta Mare, alături de jurnaliștii Realitatea Plus. 

De la apariția sa în lumea vloggerilor culinari, competiția s-a întețit. Dar fostul lider PSD nu se lasă mai prejos față de cei mai cunoscuți bucătari și pregătește o friptură de miel după o rețetă proprie.

Dragnea nu uită, însă, de cele mai fierbinți subiecte din lumea politică. 

Liviu Dragnea: N-ai cum sa te lasi de politica. Nu ma pot lasa, in conditiile de azi.
Anca Alexandrescu: Si ce faceti politic?
Liviu Dragnea: Nu stiu. Am facut programul de guvernare... Unul bun.

A.A: De ce l-ati ales pe Grindeanu?
L.D: Dorinta mea a fost sa ajunga Sevil Shhaideh. A fost refuzata. In noaptea aia, m-am mai sfatuit si m-am oprit la Sorin pentru ca era tanar. Dupa doua saptamani si ceva cand il aseptam la sediul din Baneasa al PSD l-am sunat, zice "Nu, e in regula, ajung."

L.D: Ciolacu mi-a zis: "Stii ce se intampla cu Sorin, pare absent, nu mai e el. Are o crispare." Eram ingrijorat. Imi zice Ciolacu ca i-a zis Sorin ca Hellvig la una din discutiile cu Grindeanu i-a zis – "Vezi ca Liviu vrea sa te schimbe." L-am sunat pe Hellvig, n-a recunoscut. "Ba Edi, ori minti tu, ori minte Sorin." Dupa cum vad ca arata Grindeanu, e clar ca nu el minte. S-a dovedit ca Hellvig e un mincinos. L-am tras deoparte pe Sorin si i-am zis ca n-am niciun gand. Nu te mai incarca cu treaba pe care ti-o picura SRI, asta e miza, sa te indeparteze de mine si de partid. O sa devii indezirabil fata de colegi. Deja colegii imi spun ca esti absent. Unul din cei care au venit la mine a fost Tudose. Asta a fost cauza care l-a facut sa se rupa de noi. Din cauza caracterului slab sau dificil.