MENIU

Dragnea: Nu există niciun fel de influenţă a mea în propunea lui Burcea la Casa de Sănătate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu el l-a propus pe Marian Burcea la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate și că nu există niciun fel de influenţă a sa în numirea acestuia.

”Nu eu l-m propus pe domnul Burcea, asta nu înseamnă că am avut sau am o părere proastă despre dumnealui, dar dacă anchetatorii au ajuns la această concluzie, să meargă pe această linie. Nu există niciun fel de influenţă a mea în propunea sau numirea domnului Burcea la Casa de Sănătate. Mai mult nu vreau să comentez despre ce este în dosar, pentru că nu ştiu”, a afirmat vineri Liviu Dragnea,

Potrivit presei, procurorii au precizat, în referatul dosarului privind Casa de Asigurări de Sănătate, că Marian Burcea a fost numit la şefia CNAS în baza relaţiilor pe care le-a avut cu liderul PSD.

Şeful Casei Naţionale de Sănătate, Marian Burcea, reţinut de DNA vineri dimineaţa, a fost demis de la conducerea instituţiei, transmite Realitatea TV. Au avut loc pimele rețineri în dosarul decontărilor ilegale de servicii medicale. Nu mai puţin de 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore după audieri maraton care au durat toată noaptea.

 

Mai multe articole despre:
sănătate CNAS